​Rudolph tegner var dommer I miss Europe I 1931. Her var han medvirkende til at den franske skønhed Jeanne Juilla løb med titlen... 

Master fatman og tegners museum

Master Fatman i samtale med Luise Gomard, direktør på Tegners Museum, i programmet Croque Monsieur på 24syv: hør programmet her

​audioguide

Udvid dit besøg på Tegners Museum ved at høre audioguiden. Sporene 1, 2, 3 & 8 er kunstneriske. I spor 2 finder du en oplæsningen af et brev til Elna fra Rudolph. De øvrige spor er knyttet til værker på museet. Lydspor er udarbejdet af kunstnerene Camilla Bachiary og Maria Diekman.

TEGNERS KANAL

Her finder du film som er relaterer til Rudolph Tegners liv, værk og museum, link til optagelser foretaget på museet eller som på andre måder er relevante for Rudolph Tegner. Find kanalen - klik her​​​

Tegner i film

I den amerikanske produktion THOMAS CROWN AFFÆREN kan man finde Rudolph Tegners skulptur Afrodite i kunsttyvens domicil.

Se Rudolph Tegners atelier på Lemckesvej 6 i Hellerup i stumfilmen ATLANTIS i afs. 10 omhandlende kunstneren Miss Burns. Her er Rudolph Tegners atelier brugt som filmkulisse. Filmen blev en af Nordisk Films mest sete film på trods af et lunkent billetsalg. Filmen kan købes på museet eller i filmhuset.

Lars Bo Kimergårds artikel "Epidemic og virkeligheden" i Filmvidenskabelig årbog 1991, fortæller om hvordan Lars von Trier gennem Rudolph Tegners skulpturgruppe, Mod Lyset, sender en hyldest til Carl Th. Dreyer i filmen EPIDEMIC. Carl Th. Dreyer havde et forhold til Julie Jensen - model til en af kvinderne i Mod Lyset.

En gruppe studerende fra Københavns Film og Fotoskole har lavet en afgangsfilm, efterår 2009, der er optaget på Tegners Museum. Filmen KUSTODEN handler om enspænderen Alfred, der omhyggeligt passer sit arbejde som museumskustode. Her bevæger han sig i en verden af skulpturer, der med tiden har fået en levende indvirkning på ham. Selvom museet har lukket for vinteren, banker Nora en dag på den tunge museumsdør. Alfred bliver nødt til at lukke hende ind og dette bliver starten på en stor omvæltning i hans stille hverdag.

Instruktør: Mette Kejlstrup Nielsen

Fotografer: Amalie Greger Madsen og Steffen Kvåle

Manuskript: Lisanne Petersen og Amalie Greger Madsen

Klipper:Amalie Greger Madsen

Medvirkende: Pia Eikaas, Michael Carlsen, Jón Kristján Kristinsson.

Se filmen her

Museets åbningstider

Statueparken er åben hele året

15. april - 31. maj​

Tirsdag - søndag kl. 11-16

Juni, juli & august
Tirsdag - søndag kl. 10-17

September til oktober d. 20

Tirsdag - søndag kl. 11 - 16

Adresse og kontakt

Museumsvej​ 19, 3120 Dronningmølle

Tlf: +45 49719177

@: museum@rudolphtegner.dk

Cvr. nr. 10153948

Presse

Vedr. presse eller ønske om at anvende museet eller Statueparken som location

kontakt: Luise Gomard

email: gomard@rudolphtegner.dk

Læs om muligheder som location her

Pressefoto kan hentes her

Må kun benyttes til presse og fotograf skal krediteres, hvis navn er anført

instagram (3)​        facebook (7)        tripadvisor

nyhedsbrev

​Såfremt du ønsker at støtte museet og få fordele af et medlemskab, kan dette tegnes her:​

​Bliv medlem af Tegnersvenner