For børn

Børn er meget velkomne på museet I selskab med voksne. Der er fri adgang for børn I alderen 0-18 år.

Flip flap

Kom rundt på museet med Flip Flap. Der er en til Statueparken og en til museet. Det er en fantastisk måde at blande læring med leg. Kan laves i mange aldre da flere af spørgsmålene sagtens kan uddybes af større børn, mens mindre børn kan lave den med en voksen. Du kan få udleveret det nødvendige i billetkontoret eller du kan printe en Flip Flap til Statueparken hjemmefra og besøge parken når som helst du vil udenfor museets åbningstider. Du skal bare huske at have et målebånd, papir, blyant og hårdt underlag til papiret med.

Flip Flap til Statueparken

TEGNEVÆRKSTED

På 1. salen i museet er der borde og bænke hvor du finder papir samt farver til fri benyttelse. Har man mod på det kan man forsøge at skitsere Rudolph Tegners skitser i ler, som er udstillet i det store skab på væggen eller tage en tegneplade med ned i udsitllingen og skitsere

Kunstjagt

Det er muligt at få udleveret en kunstjagt ved billetsalget på Tegners Museum og Statuepark. Kunstjagten leder børnene rundt i samlingen og giver en fortrolighed med museet samtidig med at børnene lærer noget om værkerne. Den kan også downloades hjemmefra her.

Alder: 4-14 år (er man under læsealderen er det hyggeligt sammen med en voksen)​

AKTIVITETSMAPPE

Få udleveret en voksen/barn aktivitetsmappe, som indeholder opgaver som drejer sig om et gå i dybden med et af Tegners værker:
1. Herakles i Hesperidernes Have. Her er historien der ligger bag den mytologiske figur, opgaver som udfordrer og forklarer værket, samt en tegneopgave.
2. Danserindebrønden. Lær om baggrunden for værket ved at løse forskellige opgaver.

Kan foretages af større børn på egen hånd og af mindre børn med en voksen. Kan downloades hjemmefra her.

​​

Orienteringsløb i Statueparken

Det er muligt at løbe/gå et orienteringsløb med spørgsmål undervejs i Statueparken.

1. Via mobilen: du kan foretage dette alene eller sammen med 5 andre eller i større grupper. Du skal have en smartphone der kan scanne en QR kode som du finder på et grønt skilt ved lågen ind til parken fra museets parkeringsplads. Her vil du skulle oplyse dit mobinummer og en email og herefter modtager du en sms med vejledning om hvad du skal gøre. Du skal bruge koden fra det grønne skilt som er FQU for at komme igang.

2. Med en folder og papir. Ved henvendelse i museet kan du få udleveret folderen, men du kan også downloade den her og tage den med. Du skal finde posterne udfra kortet og ved hver post skal du finde ud af hvilket brudstykke af et fotografi der hører til hvilken post og du kan besvare et spørgsmål som relaterer sig til den skulptur du finder ved de forskellige poster. Download orienteringsløbet her og find svarene her

Museets åbningstider

Statueparken er åben hele året

15. april - 31. maj​

Tirsdag - søndag kl. 11-16

Juni, juli & august
Tirsdag - søndag kl. 10-17

September til oktober d. 20

Tirsdag - søndag kl. 11 - 16

Adresse og kontakt

Museumsvej​ 19, 3120 Dronningmølle

Tlf: +45 49719177

@: museum@rudolphtegner.dk

Cvr. nr. 10153948

Presse

Vedr. presse eller ønske om at anvende museet eller Statueparken som location

kontakt: Luise Gomard

email: gomard@rudolphtegner.dk

Læs om muligheder som location her

Pressefoto kan hentes her

Må kun benyttes til presse og fotograf skal krediteres, hvis navn er anført

instagram (3)​        facebook (7)        tripadvisor

nyhedsbrev

​Såfremt du ønsker at støtte museet og få fordele af et medlemskab, kan dette tegnes her:​

​Bliv medlem af Tegnersvenner