Location

Vi får ofte henvendelser fra folk som gerne vil bruge museet og/eller Statueparken som location.

Procedure ved optagelser i Statueparken:​

1. Skriv en mail til gomard@rudolphtegner.dk der indeholder information om hvad der skal foregå, hvem, hvornår og hvor mange I forventer at komme. Selvom parken er frit tilgængelig og Copydan varetager vores rettigheder vil vi af hensynet til arrangementer gerne informeres om at I kommer. Det skal fremgå hvorvidt optagelserne kan associeres med religiøse, politiske eller ekstreme retninger. Museet forbeholder sig ret til at afvise optagelser som vi ikke vil associeres med.

2. Det er muligt I bliver bedst om at rette henvendelse til copydan der også varetager museets rettigheder men uanset om der skal betales copydan eller ej skal det fremgå tydeligt i forbindelse med visningen af optagelserne, at de er optaget på: Rudolph Tegners Museum & Statuepark, rudolphtegner.dk

3. Send et eksemplar af optagelserne til museet.​

Procedure ved optagelser på museet:

1. Skriv en mail med anmodning om at leje location til museet til gomard@rudolphtegner.dk. Mailen skal indeholde information om hvad der skal foregå, hvem, hvornår og hvor mange i forventer at komme. Det skal fremgå hvorvidt optagelserne kan associeres med religiøse, politiske eller ekstreme retninger. Det er afgørende for prisen hvor længe I forventer at skulle være på museet. Museet forbeholder sig ret til at afvise anmodningen såfremt optagelserne associeres med politiske, religiøse eller andre holdninger som vi ikke vil associeres med. 

2. Aftale indgåes og kontrakt underskrives. Inddragelse af Copydan kan blive nødvendig da de varetager museets rettigheder.

4. Det skal fremgå tydeligt i forbindelse med visningen af optagelserne at de er optaget på: Rudolph Tegners Museum & Statuepark, rudolphtegner.dk

5. send et eksemplar af optagelserne til museet.

​​

Non profit foretagender kan ansøge om lov til at optage på museet.

RUDOLPH TEGNERS MUSEUM & STATUEPARK​

​Museumsvej 19

3120 Dronningmølle

​Telefon: +45 4971 9177

E-mail: museum@rudolphtegner.dk

Kontakt vedr. presse /Link til pressefoto

E-mail: gomard@rudolphtegner.dk

Cvr. nr. 10153948

ÅBNINGSTIDER

​Lukket om mandagen

​15. april - 31. maj​

tirs.-søndag kl. 12-17

Juni, juli & august

tirs.-søndag kl. 11-18

September til 21. oktober

tirs.-søndag kl. 12-17

Statueparken er åben hele året

nyhedsbrev

fb-f-logo-blue-29     instagram_icon_25px     trip_logo